
Urządzenia i Akcesoria
豆豉小魚燒苦瓜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
蔭豆豉50 克
-
油20 克
-
丁香魚乾15 克
-
新鮮紅辣椒 切段½ 根
-
苦瓜 去籽,切大塊(約5公分)340 克
-
醬油20 克
-
味醂10 克
-
水200 克
-
糖20 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
130 kcal /
544 kJ
Białko
4.9 g
Tłuszcz
7.5 g
Węglowodany
11.5 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan