豆豉小魚燒苦瓜

豆豉小魚燒苦瓜

4.4 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 蔭豆豉
    50 克
  • 20 克
  • 丁香魚乾
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    ½ 根
  • 苦瓜 去籽,切大塊(約5公分)
    340 克
  • 醬油
    20 克
  • 味醂
    10 克
  • 200 克
  • 20 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 130 kcal / 544 kJ
Białko 4.9 g
Tłuszcz 7.5 g
Węglowodany 11.5 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...