紅燒鮮蝦豆腐蓋飯

紅燒鮮蝦豆腐蓋飯

3.3 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 人份

Składniki

  • 5 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 5 克
  • 醬油
    15 克
  • 烏醋
    10 克
  • 20 克
  • 5 克
  • 米酒
    5 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切薄片
    30 克
  • 油豆腐 ,切4等份
    80 克
  • ,切段(約3公分)
    10 克
  • 草蝦仁
    80 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 291.9 kcal / 1220.5 kJ
Białko 29.8 g
Tłuszcz 12.9 g
Węglowodany 14.7 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...