薑汁燉奶

薑汁燉奶

4.4 18 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 人份

Składniki

  • 老薑 切片
    50 克
  • (含料理和蒸煮用水)
    510 克
  • 全脂牛奶
    400 克
  • 40 克
  • 蛋白
    4 顆

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 79 kcal / 332 kJ
Białko 3.898 g
Tłuszcz 2.483 g
Węglowodany 10.51 g
Błonnik 0.167 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...