Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 老薑, 切片
- 510 克 水 (含料理和蒸煮用水)
- 400 克 全脂牛奶
- 40 克 糖
- 4 顆 蛋白
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 332 kJ / 79 kcal
- Białko
- 3.898 g
- Węglowodany
- 10.51 g
- Tłuszcz
- 2.483 g
- Błonnik
- 0.167 g