Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 克 豬絞肉
- 10 克 醬油
- 15 克 魚露
- 10 克 米酒
- 50 克 糖
- 10 克 蜂蜜
- 1 茶匙 紅椒粉
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- ⅛ 茶匙 五香粉
- ¼ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 整份食譜
- Kalorie
- 5155.4 kJ / 1233.4 kcal
- Białko
- 88.5 g
- Węglowodany
- 62.6 g
- Tłuszcz
- 67.3 g
- Błonnik
- 2 g