
Urządzenia i Akcesoria
蔥油雞
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份
Składniki
雞肉
-
去骨雞腿排250 克
-
鹽¼ 茶匙
-
薑 ,切片5 克
-
蔥 ,切段(約3公分)10 克
-
蒜頭 ,略拍扁5 克
-
水1950 克
蔥油
-
薑 ,切片5 克
-
油40 克
-
蔥 ,切蔥花80 克
-
鹽 ,依個人口味調整¼ - ½ 茶匙
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
784 kcal /
3276.9 kJ
Białko
47.9 g
Tłuszcz
62 g
Węglowodany
7.9 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
12.9 g
Sód
662.3 mg