蔥油雞

蔥油雞

4.2 19 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份

Składniki

雞肉
  • 去骨雞腿排
    250 克
  • ¼ 茶匙
  • ,切片
    5 克
  • ,切段(約3公分)
    10 克
  • 蒜頭 ,略拍扁
    5 克
  • 1950 克
蔥油
  • ,切片
    5 克
  • 40 克
  • ,切蔥花
    80 克
  • ,依個人口味調整
    ¼ - ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 4 人份

Kalorie 784 kcal / 3276.9 kJ
Białko 47.9 g
Tłuszcz 62 g
Węglowodany 7.9 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 12.9 g
Sód 662.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...