
Urządzenia i Akcesoria
日式溏心蛋(TM6)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
6 人份
Składniki
-
醬油90 克
-
清酒90 克
-
味醂90 克
-
糖1 ½ 茶匙
-
蛋6 顆
-
水 ,至和主鍋內的的1 公升指示線水平
-
冰塊水
Wartości odżywcze na 6 人份
Kalorie
778.2 kcal /
3256.1 kJ
Białko
49.8 g
Tłuszcz
31.9 g
Węglowodany
20.2 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Sód
5415.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

健康小食蛋料理
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan