日式溏心蛋(TM6)

日式溏心蛋(TM6)

5.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
6 人份

Składniki

  • 醬油
    90 克
  • 清酒
    90 克
  • 味醂
    90 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 6 顆
  • ,至和主鍋內的的1 公升指示線水平
  • 冰塊水

Wartości odżywcze na 6 人份

Kalorie 778.2 kcal / 3256.1 kJ
Białko 49.8 g
Tłuszcz 31.9 g
Węglowodany 20.2 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 10.3 g
Sód 5415.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...