義大利培根蛋黃麵

義大利培根蛋黃麵

4.5 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 帕瑪森起士 ,切塊 (3公分)
    40 克
  • 佩克里諾乳酪 (opcjonalnie) ,切塊 (3公分)
    30 克
  • 風乾豬頰肉 (Guanciale) ,切方塊狀 (詳見要訣)
    150 克
  • 特級初榨橄欖油
    15 克
  • 1 顆
  • 蛋黃
    3 顆
  • 黑胡椒粉
    3 小撮
  • 1 小撮
  • 乾義大利麵 ,長直麵 (Spaghetti)
    320 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 716.8 kcal / 2999 kJ
Białko 24.2 g
Tłuszcz 42.2 g
Węglowodany 63.5 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...