
Urządzenia i Akcesoria
義大利培根蛋黃麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
帕瑪森起士 ,切塊 (3公分)40 克
-
佩克里諾乳酪 (opcjonalnie) ,切塊 (3公分)30 克
-
風乾豬頰肉 (Guanciale) ,切方塊狀 (詳見要訣)150 克
-
特級初榨橄欖油15 克
-
蛋1 顆
-
蛋黃3 顆
-
黑胡椒粉3 小撮
-
鹽1 小撮
-
乾義大利麵 ,長直麵 (Spaghetti)320 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
716.8 kcal /
2999 kJ
Białko
24.2 g
Tłuszcz
42.2 g
Węglowodany
63.5 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

過去、現在、始終如一
50 Przepisów
Tajwan
Tajwan