義大利培根蛋黃麵
TM6 TM5

義大利培根蛋黃麵

4.5 (4 oceny)

Składniki

  • 40 克 帕瑪森起士 ,切塊 (3公分)
  • 30 克 佩克里諾乳酪 ,切塊 (3公分) (opcjonalnie)
  • 150 克 風乾豬頰肉 (Guanciale) ,切方塊狀 (詳見要訣)
  • 15 克 特級初榨橄欖油
  • 1 顆 蛋
  • 3 顆 蛋黃
  • 3 小撮 黑胡椒粉
  • 1 小撮 鹽
  • 320 克 乾義大利麵 ,長直麵 (Spaghetti)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2999 kJ / 716.8 kcal
Białko
24.2 g
Węglowodany
63.5 g
Tłuszcz
42.2 g
Błonnik
2.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy