
Urządzenia i Akcesoria
牛肉肉燥飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
乾香菇 ,泡軟,瀝乾15 克
-
洋蔥 ,切片(約1公分)50 克
-
蒜頭15 克
-
新鮮紅辣椒 ,切段(約1公分)10 克
-
油30 克
-
牛肉絲 ,切小丁(約1公分)400 克
-
水100 克
-
醬油40 克
-
米酒15 克
-
冰糖25 克
-
五香粉¼ 茶匙
-
黑胡椒粗粒¼ 茶匙
-
紅蔥酥½ - 1 茶匙
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
1015.3 kcal /
4244.3 kJ
Białko
86.5 g
Tłuszcz
48 g
Węglowodany
68.9 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
235.2 g
Sód
2242.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

2020 超市系列-牛肉
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan