Crostini di pane integrale con crema al caprino, capperi e pinoli

Crostini di pane integrale con crema al caprino, capperi e pinoli

4.5 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
2 porzioni

Składniki

Pane integrale
  • 280 g di acqua
  • 10 g di miele
  • 1 bustina di lievito di birra disidratato
  • 200 g farina tipo 0
  • 300 g di farina integrale
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 10 g di sale
  • 1 - 2 cucchiai di semi di sesamo
Crema al caprino
  • 10 g di pinoli sgusciati
  • 30 g di capperi sotto sale sciacquati e strizzati
  • 160 g di caprino
  • 20 g olio extravergine di oliva
Terminare la preprazione
  • 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 42.6 g
Kalorie 5556 kJ / 1328 kcal
Tłuszcz 42.7 g
Błonnik 19.5 g
Tłuszcz nasycony 47.2 g
Węglowodany 183.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...