Panzanella di pane multicereali

Panzanella di pane multicereali

4.4 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

Pane multicereali
  • 270 g di acqua
  • 1 cucchiaino di zucchero di canna
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 cucchiaino di sale
  • 400 g di farina multicereali
  • 100 g di farina tipo 1
Panzanella
  • 1 mazzetto di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
  • ½ cucchiaino di origano secco
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 25 g di aceto di vino bianco
  • 150 g di acqua
  • 250 g di pomodori ciliegino a metà
  • 80 g di cipollotti a rondelle
  • 100 g di Feta a cubetti
  • 40 g di olive nere denocciolate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 0 mg
Białko 18.6 g
Kalorie 3259 kJ / 779 kcal
Tłuszcz 32.7 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 102.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...