Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 50 g di fagiolini verdi freschi
- 140 g di carote a tocchetti (2x2 cm)
- 170 g di zucchine a tocchetti (2x2 cm)
- 70 g di sedano a tocchetti (2x2 cm)
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di aceto balsamico
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 400 g di burrata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1919.7 kJ / 458.5 kcal
- Białko
- 19.8 g
- Węglowodany
- 8.5 g
- Tłuszcz
- 39.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.7 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 568.3 mg
Alternatywne przepisy
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1h 30 min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4 Std. 50 Min
Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole
50 min
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5h
Bicchierini di zucca e salsiccia al limone
1 godz. 5 min
Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto
45 Min
Insalata di anguria e finocchi
20 Min
Canapè di anguria con feta e noci
20 Min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1 godz. 10 min
Zucchine ripiene di uova
1 Std.
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min
Bicchierini capresi
30 min