Tartare de bar

Tartare de bar

4.0 19 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • de filet de bar sans la peau, coupé en gros morceaux
    600 g
  • orange zeste et jus
    1
  • combava le zeste râpé
    1
  • de gingembre frais coupé en morceaux
    20 g
  • de coriandre fraîche équeuté
    1 bouquet
  • d'échalotes
    75 g
  • de pomme granny-smith coupée en morceaux
    100 g
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de vinaigre de riz
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 222 kcal / 932 kJ
Białko 24.3 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 8.3 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...