Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles

Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles

4.2 10 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • 40 g d'échalotes coupées en deux
  • 100 g de jus de raisin
  • 100 g d'eau
  • 1 betterave crue, détaillée en tranches fines
  • 300 g de blettes feuilles et côtes, coupées en morceaux
  • 2 avocats détaillés en tranches fines
  • 600 g de dos de cabillaud (4 morceaux)
  • 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 6 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 150 g de girolles fraîches
  • 230 g de beurre demi-sel en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 21.3 g
Kalorie 1893 kJ / 457 kcal
Tłuszcz 36.7 g
Błonnik 3.7 g
Węglowodany 9.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...