Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles

Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles

4.2 10 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • d'échalotes coupées en deux
    40 g
  • de jus de raisin
    100 g
  • d'eau
    100 g
  • betterave crue, détaillée en tranches fines
    1
  • de blettes feuilles et côtes, coupées en morceaux
    300 g
  • avocats détaillés en tranches fines
    2
  • de dos de cabillaud (4 morceaux)
    600 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • de girolles fraîches
    150 g
  • de beurre demi-sel en morceaux
    230 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 457 kcal / 1893 kJ
Białko 21.3 g
Tłuszcz 36.7 g
Węglowodany 9.8 g
Błonnik 3.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...