Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g de chayote, previamente cocido y pelado
- 1 limón, bien pelado y sin semillas
- 100 g de miel de abeja
- 1400 g de agua
- 300 g de hielos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 232 kJ / 55 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Agua de Guayaba con jamaica
15min
Atole champurrado
20min
Agua de avena y manzana
5min
Agua de alfalfa, lechuga y limón
5min
Tinga de col
35min
Postre de jícama
1h 15min
Flan de amaranto
4 godz. 40 min
Ponche
40min
Atole de Piña
25min
Huevos al albañil
25min
Champurrado
25min
Agua de jamaica y anís
15min