![Aguachile de jícama Aguachile de jícama](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/68AF121D-3AE1-4FB3-B2CB-7B278549123B/Derivates/DE6561EE-4054-4A19-BC7B-152A14993ABE.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolla morada
- 100 g de jugo de limón
- 15 g de chile serrano
- 3 ramitas de cilantro
- 200 g de agua
- 1 ½ cucharadita de sal
- 400 g de jícama, pelada, cortada en rebanadas muy delgadas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 184 kJ / 44 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 6 g