Urządzenia i Akcesoria
Aguachile de jícama
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 porciones
Składniki
-
150 g de cebolla morada
-
100 g de jugo de limón
-
15 g de chile serrano
-
3 ramitas de cilantro
-
200 g de agua
-
1 ½ cucharadita de sal
-
400 g de jícama pelada, cortada en rebanadas muy delgadas
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
3 g
Kalorie
184 kJ /
44 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salsa borracha
15 min
Ensalada de cítricos con vinagreta de achiote
15 min
Pollo con mole
1 godz.
Pico de gallo
5 min
Tinga de pollo
30 min
Pan de chipotle y tequila
1 godz.
Aguachile de pepino y palmitos
15 min
Nopalitos con guajillo y elote
30 min
Salpicón de res
40 min
Jugo de carne al chipotle
55 min
Agua de Horchata
5 min
Enfrijoladas de jocoque
25 min