Urządzenia i Akcesoria
Pasta fresca de chile ancho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porciones
Składniki
-
30 g de chile ancho , desvenado y sin semillas
-
30 g de aceite
-
20 g de agua
-
100 g de jitomate
-
1 pizca de sal
-
350 g de harina
-
2 huevos , (120 g aprox)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
1235 kJ /
294 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
48 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pastas Frescas
4 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pasta al pesto blanco TM6
40 min
Huevos al albañil
25 min
Chiles rellenos de fruta
40 min
Arroz milanesa
40 min
Guacamole
10 min
Pasta de jitomate y chorizo
25 min
Pizza de Nápoles
1 godz.
Shortcake de fresa
1 godz. 30 min
Chiles anchos rellenos de chicharrón
1 godz.
Botana sorpresa
15 min
Arroz Navideño
40 min
Pasta al poblano
35 min