Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de pierna de cerdo o espadilla de cerdo, en trozos (3 cm)
- 4 dientes de ajo, fileteados
- 1100 g de agua
- 6 tomates verdes chicos, partidos en cuartos
- 2 chiles colorados, sin tallos ni semillas
- 1 bolillo chico, rebanado y dorado en aceite
- 1 ½ cdita de comino en polvo
- 1 cdita de sal fina o al gusto
- limones, partidos en cuartos para acompañar
- cebolla finamente picada, para acompañar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 11901 kJ / 284 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bisteces con papas en pasilla
1h 15 min
Bisteces en salsa verde TM6
45min
Cerdo entomatado
50min
Mole de olla
35 Min
Entomatado de cerdo
1h
Mixiote de pollo
1h
Cerdo con chilacayotes en pipián
55min
Carne en chile negro (Black Diamond)
1h 20 min
Rollo de cerdo con espinaca
55min
Bistec en pasilla con papas, nopales y tiramisú rápido TM6
1h
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1h 45min
Chicharrón en salsa verde
25 min