Urządzenia i Akcesoria
Stracciatella Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh spinach leaves120 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm), plus extra shavings for serving100 g
-
large eggs4
-
ground black pepper1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic and herb breadcrumbs, homemade (see tip)40 g
-
water1000 g
-
2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), (see tip)chicken stock paste, homemade (see tip)2 heaped tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1113.2 mg
Białko
19.6 g
Kalorie
1005.7 kJ /
240.4 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
40 min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
2 godz.
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM5)
Brak ocen
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55 min
Pistachio and Almond Filo Coil
1 godz. 15 min
Potato Soup with Parsley Pesto
30 min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min