Urządzenia i Akcesoria
Stracciatella Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh spinach leaves120 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm), plus extra shavings for serving100 g
-
large eggs4
-
ground black pepper1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic and herb breadcrumbs, homemade (see tip)40 g
-
water1000 g
-
2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), (see tip)chicken stock paste, homemade (see tip)2 heaped tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1113.2 mg
Białko
19.6 g
Kalorie
1005.7 kJ /
240.4 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Cod Over Greens
40 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Meatballs and Potatoes with Almond Sauce
1 godz.
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 min
Lasagne-style Courgette Bake
2 godz. 15 min
Citrus Water
35 min
Mushroom Carpaccio (TM5)
25 min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 godz. 45 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1 godz. 10 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min