Urządzenia i Akcesoria
Stracciatella Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh spinach leaves120 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm), plus extra shavings for serving100 g
-
large eggs4
-
ground black pepper1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic and herb breadcrumbs, homemade (see tip)40 g
-
water1000 g
-
2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), (see tip)chicken stock paste, homemade (see tip)2 heaped tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1113.2 mg
Białko
19.6 g
Kalorie
1005.7 kJ /
240.4 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24 godz.
Split Pea Soup
2 godz. 10 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1 godz.
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1 godz. 30 min
Mushroom Carpaccio (TM5)
25 min
Fish and Avocado Loaf
2 godz.
Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)
45 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Danish Split Pea Soup
1 godz.
Spinach and Parmesan Soup
45 min