Urządzenia i Akcesoria
Stracciatella Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh spinach leaves120 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm), plus extra shavings for serving100 g
-
large eggs4
-
ground black pepper1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic and herb breadcrumbs, homemade (see tip)40 g
-
water1000 g
-
2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), (see tip)chicken stock paste, homemade (see tip)2 heaped tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1113.2 mg
Białko
19.6 g
Kalorie
1005.7 kJ /
240.4 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jewish Chicken Soup
50 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 min
Fish and Avocado Loaf
2 godz.
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Potato Curry Soup
35 min
Potato and Celeriac Gratin
1 godz. 10 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Turkish Eggs (Çılbır)
35 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.