Urządzenia i Akcesoria
Stracciatella Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh spinach leaves120 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm), plus extra shavings for serving100 g
-
large eggs4
-
ground black pepper1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic and herb breadcrumbs, homemade (see tip)40 g
-
water1000 g
-
2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), (see tip)chicken stock paste, homemade (see tip)2 heaped tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1113.2 mg
Białko
19.6 g
Kalorie
1005.7 kJ /
240.4 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 godz.
Apple and Pear Compote (Kompot jabłkowo-gruszkowy)
1 godz. 15 min
Herbes de Provence
5 min
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4 godz. 30 min
Vegan Aubergine Rolls
11 godz. 15 min
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Salmorejo
2 godz. 10 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
30 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min