Pepper, Onion and Sausage Galettes
TM6 TM5 TM31

Pepper, Onion and Sausage Galettes

3.9 (13 ocen)

Składniki

Pastry

  • 440 g plain flour, plus extra for rolling
  • ¾ tsp fine sea salt
  • 2 tsp fresh thyme leaves
  • 220 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
  • 70 - 100 g water

Filling

  • 400 - 500 g red onions, quartered
  • 30 g olive oil
  • 350 - 400 g red peppers, cut in strips (5 mm)
  • 350 - 400 g courgettes, cut in strips (5 mm)
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 400 g raw sausages
  • 1 Tbsp milk

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2663 kJ / 636 kcal
Białko
13.3 g
Węglowodany
55.6 g
Tłuszcz
40.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy