Pepper, Onion and Sausage Galettes

Pepper, Onion and Sausage Galettes

3.7 16 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 portions

Składniki

Pastry
  • plain flour plus extra for rolling
    440 g
  • fine sea salt
    ¾ tsp
  • fresh thyme leaves
    2 tsp
  • unsalted butter diced, plus extra for greasing
    220 g
  • water
    70 - 100 g
Filling
  • red onions quartered
    400 - 500 g
  • olive oil
    30 g
  • red peppers cut in strips (5 mm)
    350 - 400 g
  • courgettes cut in strips (5 mm)
    350 - 400 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • raw sausages
    400 g
  • milk
    1 Tbsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 13.3 g
Kalorie 2663 kJ / 636 kcal
Tłuszcz 40.1 g
Węglowodany 55.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...