Wersje kompatybilne
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pork and Vegetables
- vegetable oil, for greasing
- 10 g fresh parsley leaves
- 1500 - 2000 g pork loin, with skin
- 1 Tbsp coarse sea salt
- 600 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 800 g potatoes, peeled, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 g vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)
Cider Sauce
- 20 g unsalted butter, diced
- 40 g water
- 2 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 280 g dry cider
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1504 kJ / 359 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 5.8 g
Alternatywne przepisy
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Ham Hock Potato Bake
35 Min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min
Garlic Potatoes with Caraway
1 Std.
Layered Chicken Dinner
2 Std.
Steamed Eggs Sunny Side Up
15min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Herby Steaks with French Potato Salad
45min
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1h 40min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4 godz. 45 min
Marmalade-glazed Ham
1h 50min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 Std. 10 Min