Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce

Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce

4.3 20 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
8 portions

Składniki

Pork and Vegetables
  • vegetable oil for greasing
  • fresh parsley leaves
    10 g
  • pork loin with skin
    1500 - 2000 g
  • coarse sea salt
    1 Tbsp
  • water
    600 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • potatoes peeled, cut in large pieces (5-6 cm)
    800 g
  • vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)
    400 g
Cider Sauce
  • unsalted butter diced
    20 g
  • water
    40 g
  • plain flour
    2 Tbsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • dry cider
    280 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 46 g
Kalorie 1504 kJ / 359 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 5.8 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...