
Wersje kompatybilne
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pork and Vegetables
- vegetable oil for greasing
- 10 g fresh parsley leaves
- 1500 - 2000 g pork loin with skin
- 1 Tbsp coarse sea salt
- 600 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 800 g potatoes peeled, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 g vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)
Cider Sauce
- 20 g unsalted butter diced
- 40 g water
- 2 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 280 g dry cider
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 359 kcal / 1504 kJ
- Białko
- 46 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Węglowodany
- 23 g
- Błonnik
- 5.8 g
Alternatywne przepisy
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min
Beef and Beer Pie
1 godz. 40 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 20 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40 min
Jersey Royal Potato Salad
40 min
Best Beer Battered Fish
30 min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min