Urządzenia i Akcesoria
Tarte Bourguignonne
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Pastry
-
butter cold, diced, plus extra for greasing85 g
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water ice cold100 g
Filling
-
100 g Cheddar cheese, cut in piecesGruyère cheese cut in pieces100 g
-
onions quartered300 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
beef mince400 g
-
ground black pepper¼ tsp
White Sauce
-
plain flour40 g
-
unsalted butter diced40 g
-
milk400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.5 g
Kalorie
2339 kJ /
559 kcal
Tłuszcz
32.2 g
Węglowodany
44.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham Hock Potato Bake
35 min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min
Family chicken galette
1 godz. 55 min
Lamb and Leek Pie
2 godz.
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
1 godz.
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Stuffed Picnic Loaf
4 godz. 50 min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45 min
Ham and Mustard Toasts
3 godz.
Bramley Apple Shortcake
1 godz. 20 min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 godz.