Urządzenia i Akcesoria
Tarte Bourguignonne
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Pastry
-
butter cold, diced, plus extra for greasing85 g
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water ice cold100 g
Filling
-
100 g Cheddar cheese, cut in piecesGruyère cheese cut in pieces100 g
-
onions quartered300 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
beef mince400 g
-
ground black pepper¼ tsp
White Sauce
-
plain flour40 g
-
unsalted butter diced40 g
-
milk400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.5 g
Kalorie
2339 kJ /
559 kcal
Tłuszcz
32.2 g
Węglowodany
44.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mozzarella Stuffed Flatbread
45 min
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55 min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 godz.
Tomato Pie
3 godz.
Bacon Roly-polies
1 godz.
Pecan Pie Cheesecake Bars
4 godz.
Bramley Apple Shortcake
1 godz. 20 min
Quiche Lorraine
45 min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Bacon and Sweetcorn Quiche
1 godz. 40 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min