Urządzenia i Akcesoria
Tarte Bourguignonne
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Pastry
-
butter cold, diced, plus extra for greasing85 g
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water ice cold100 g
Filling
-
100 g Cheddar cheese, cut in piecesGruyère cheese cut in pieces100 g
-
onions quartered300 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
beef mince400 g
-
ground black pepper¼ tsp
White Sauce
-
plain flour40 g
-
unsalted butter diced40 g
-
milk400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.5 g
Kalorie
2339 kJ /
559 kcal
Tłuszcz
32.2 g
Węglowodany
44.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna and Spring Onion Quiche
2h
Napoli Potato Cake
1h 30min
Cheeseburger Quiche
50min
Stroganoff Strudel
1h 40min
Quiche Lorraine
45min
Parmesan and Rosemary Buns
1h 45min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Bacon and Sweetcorn Quiche
1h 40min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Tomato Pie
3h
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20min