Urządzenia i Akcesoria
Leftover Roast Patties with Egg
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh chives cut in pieces (4 cm)10
-
leftover roast beef cut in pieces200 g
-
leftover roast potatoes200 g
-
leftover roast vegetables200 g
-
creamed horseradish1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
olive oil for frying2 tsp
-
eggs medium or large4
-
salad for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23 g
Kalorie
1517 kJ /
364 kcal
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sausage Rolls
1 godz. 10 min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1 godz. 40 min
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
3 godz. 40 min
Simple Turkey Gravy
25 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Leftover Turkey and Veg Bake
1 godz.
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min
Cauliflower Cheese
50 min