Urządzenia i Akcesoria
Leftover Roast Patties with Egg
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh chives cut in pieces (4 cm)10
-
leftover roast beef cut in pieces200 g
-
leftover roast potatoes200 g
-
leftover roast vegetables200 g
-
creamed horseradish1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
olive oil for frying2 tsp
-
eggs medium or large4
-
salad for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23 g
Kalorie
1517 kJ /
364 kcal
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aussie Potato Salad
1 godz. 30 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Orange Sorbet with Sparkling Wine
8 godz.
Traditional Irish Stew
4 godz. 30 min
Spam Fritters with Tomato Sauce
50 min
Crayfish Pies
1 godz. 15 min
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
Lemon Chicken
20 min
Sous-vide Sausage Ragù
2 godz. 25 min
Sweet and Sour Peppers
40 min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 min
Prawn Chow Mein
45 min