
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 fresh chives cut in pieces (4 cm)
- 200 g leftover roast beef cut in pieces
- 200 g leftover roast potatoes
- 200 g leftover roast vegetables
- 1 Tbsp creamed horseradish
- 1 tsp fine sea salt plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper plus extra to taste
- 2 tsp olive oil for frying
- 4 eggs medium or large
- salad for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 364 kcal / 1517 kJ
- Białko
- 23 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Węglowodany
- 15 g