Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 fresh chives, cut in pieces (4 cm)
- 200 g leftover roast beef, cut in pieces
- 200 g leftover roast potatoes
- 200 g leftover roast vegetables
- 1 Tbsp creamed horseradish
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp olive oil, for frying
- 4 eggs, medium or large
- salad, for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1517 kJ / 364 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 23 g
Alternatywne przepisy
Sausage and Bacon Casserole
50 Min
Shepherd's Pie
1h 40 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1h 50min
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1 Std. 10 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Caramel Cereal Bars
1 godz.
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1sa 5 dk
Cottage pie
1 Std. 15 Min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min
Butterscotch Banana Sponge Pudding
1sa 5 dk
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40 min