Leftover Roast Patties with Egg
TM6 TM5

Leftover Roast Patties with Egg

4.8 ( 11 ocen )

Składniki

  • 10 fresh chives cut in pieces (4 cm)
  • 200 g leftover roast beef cut in pieces
  • 200 g leftover roast potatoes
  • 200 g leftover roast vegetables
  • 1 Tbsp creamed horseradish
  • 1 tsp fine sea salt plus extra to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper plus extra to taste
  • 2 tsp olive oil for frying
  • 4 eggs medium or large
  • salad for serving

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
364 kcal / 1517 kJ
Białko
23 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
15 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy