Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and Mint Jelly
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
360 g
Składniki
-
fresh mint leaves20 g
-
beetroot cooked, peeled, cut in pieces250 g
-
cider vinegar125 g
-
apple juice unsweetened300 g
-
liquid pectin100 g
-
granulated sugar125 g
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 360 g
Sód
1383.2 mg
Białko
5 g
Kalorie
3243.9 kJ /
775.3 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
11.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
187.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brandy Butter
10 min
Mango Chutney
50 min
Quick Christmas Cake
2 godz. 25 min
Brandy cream
15 min
Rhubarb Fool
1 godz. 10 min
Seville Orange Marmalade
2 godz. 30 min
Almond Tuiles
1 godz. 30 min
Shortcrust Pastry
5 min
Mango Chutney
1 godz. 20 min
Rich Shortcrust Pastry
25 min
Summer Pudding
8 godz. 30 min
Christmas Pudding
14 godz. 30 min