Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and Mint Jelly
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
360 g
Składniki
-
fresh mint leaves20 g
-
beetroot cooked, peeled, cut in pieces250 g
-
cider vinegar125 g
-
apple juice unsweetened300 g
-
liquid pectin100 g
-
granulated sugar125 g
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 360 g
Sód
1383.2 mg
Białko
5 g
Kalorie
3243.9 kJ /
775.3 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
11.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
187.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhubarb Ice Cream
36 godz. 25 min
Piccalilli
12 godz. 35 min
Seville Orange Curd
40 min
Seville Orange Marmalade
2 godz. 30 min
Marzipan
10 min
Date and Orange Jam
40 min
Gluten-free Bread Sauce
35 min
Shortcrust Pastry
5 min
Chilli and Apple Jelly
4 godz. 15 min
Gooseberry Curd
1 godz.
Brandy Butter
10 min
Bara Brith
10 godz.