Urządzenia i Akcesoria
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Gruyère-stuffed Salmon Patties
-
white bread cut in pieces80 g
-
olive oil15 g
-
unsalted butter diced50 g
-
floury potatoes peeled, cubed (1 cm)350 g
-
water50 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 tsp
-
spring onions cut in pieces30 g
-
fresh salmon fillets, skinless cut in pieces (3 cm)350 g
-
Gruyère cheese cut in 8 pieces80 g
Salad
-
mixed baby leaf salad120 g
-
cherry tomatoes halved100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil1 Tbsp
-
balsamic vinegar½ Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27 g
Kalorie
2197 kJ /
525 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 min
Mediterranean Bread
5 godz. 20 min
Lamb and Leek Pie
2 godz.
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.
Pasta Salad with Salami
25 min
Tangerine and Chocolate Log (French)
8 godz. 55 min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 godz. 30 min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1 godz. 10 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min