Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gruyère-stuffed Salmon Patties
- 80 g white bread, cut in pieces
- 15 g olive oil
- 50 g unsalted butter, diced
- 350 g floury potatoes, peeled, cubed (1 cm)
- 50 g water
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 350 g fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 80 g Gruyère cheese, cut in 8 pieces
Salad
- 120 g mixed baby leaf salad
- 100 g cherry tomatoes, halved
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil
- ½ Tbsp balsamic vinegar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2197 kJ / 525 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Błonnik
- 2.9 g
Alternatywne przepisy
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 Min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Veracruz Fish
30min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Lamb tagine with apricots and honey
1h 30min
Stuffed vegetables
1h 5min