
Urządzenia i Akcesoria
Turkish Spiced Lamb Bites
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
18 pieces
Składniki
-
garlic cloves3
-
red onions quartered100 g
-
olive oil10 g
-
lamb mince low fat (5-10%), broken in pieces500 g
-
tomato purée2 Tbsp
-
pomegranate molasses2 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground cumin1 ½ tsp
-
ground coriander1 ½ tsp
-
dried chilli flakes to taste1 - 1 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
toasted pine nuts30 g
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped6 sprigs
-
filo pastry6 sheets
-
unsalted butter melted3 Tbsp
-
sesame seeds2 Tbsp
-
natural yoghurt300 g
-
fresh coriander leaves roughly chopped1 Tbsp
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
147 kcal /
616 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
189 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 godz. 30 min
Quick Flatbreads
20 min
Lamb Meatballs, Minty Pea Houmous and Flatbreads
1 godz. 15 min
Ras el Hanout
15 min
Lamb Roll with Freekeh Pilaf
1 godz. 5 min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 godz. 35 min
Sheek Kebab
1 godz. 10 min
Kofta Curry
1 godz. 10 min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Lamb Koftas
1 godz. 30 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 godz. 25 min