Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Pear Pie
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 portions
Składniki
Gluten Free Pastry
-
unsalted butter chilled, plus extra for greasing160 g
-
rice flour140 g
-
arrowroot flour70 g
-
cornflour plus extra for dusting90 g
-
sea salt¼ tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
egg1
-
cider vinegar1 tsp
-
water chilled40 g
Chicken and Pear Filling
-
garlic cloves2
-
leek white part only, cut in pieces1
-
unsalted butter50 g
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in cubes (3 cm)600 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
ground black pepper½ tsp
-
water50 g
-
cornflour2 - 3 Tbsp
-
vegetable stock paste (see tip)1 Tbsp
-
white wine50 g
-
pear (approx. 1 pear), peeled, cored and cut in cubes (2 cm)150 g
-
whipping cream50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.5 g
Kalorie
2386 kJ /
568 kcal
Tłuszcz
39.8 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
38.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower and Broccoli Gratin
50 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
1 godz.
Ham Hock Potato Bake
35 min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 godz. 45 min
Turkey Crumble
1 godz. 10 min
Leftover Turkey and Veg Bake
1 godz.
Coronation Chicken
30 min
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1 godz. 10 min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 godz.