Australian Oat Damper
TM6 TM5

Australian Oat Damper

2.7 (3 oceny)

Składniki

  • 200 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 375 g self-raising flour
  • 80 g spelt flour
  • 30 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for serving
  • 50 g rolled oats, plus 1 Tbsp for sprinkling
  • 5 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 1 tsp baking powder
  • 1 tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 375 g buttermilk, plus 2 Tbsp for brushing
  • coarse sea salt, for sprinkling

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1905 kJ / 455 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
48 g
Tłuszcz
22 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
905 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy