Dos de cabillaud et riz épinard-cresson

Dos de cabillaud et riz épinard-cresson

3.7 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

La "pulpe" de cressons et épinards
  • d'eau
    300 g
  • de cressons frais
    200 g
  • d'épinards frais
    100 g
  • de persil frais, équeuté
    100 g
  • eau pour le bain-marie
Cuisson du riz et du cabillaud
  • de riz basmati
    150 g
  • d'eau
    1000 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • d'huile d'olive
    10 g
  • de pavés de cabillaud, sans peau
    1000 g
  • de fécule de maïs
    1 c. à café
  • de moutarde forte
    1 c. à soupe
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 489.2 kcal / 2055.5 kJ
Białko 56 g
Tłuszcz 14.2 g
Węglowodany 32.8 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...