Crumble au potiron et jambon

Crumble au potiron et jambon

4.5 436 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

La pâte à crumble
  • de comté
    90 g
  • de farine de blé
    100 g
  • de beurre et un peu pour beurrer et gratiner
    70 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
La compotée de potiron
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • d'huile d'olive
    10 g
  • d'allumettes de jambon
    300 g
  • de chair de potiron surgelée, coupée en morceaux
    650 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • beurre pour gratiner

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 466 kcal / 1947 kJ
Białko 24.8 g
Tłuszcz 27.8 g
Węglowodany 31 g
Błonnik 27.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...