Lasagne aux fruits de mer

Lasagne aux fruits de mer

3.7 56 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions

Składniki

  • d'emmental coupé en morceaux
    80 g
  • de fenouil coupé en morceaux
    200 g
  • de carottes coupées en tronçons
    200 g
  • d'échalotes coupées en deux
    60 g
  • de beurre demi-sel
    30 g
  • de fécule de maïs
    30 g
  • de vin blanc sec
    200 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de champignons de Paris en conserve coupés en deux ou quatre
    300 g
  • de safran
    1 dose
  • de lait
    400 g
  • de cocktail de fruits de mer surgelé
    700 g
  • de lasagne précuite
    10 - 12 feuilles

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 258 kcal / 1080 kJ
Białko 19.4 g
Tłuszcz 9.8 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...