水煮牛肉
TM5 TM6

水煮牛肉

3.9 (11 ocen)

Składniki

  • 30 克 蒜頭
  • 1 根 新鮮辣椒, 切段
  • 30 克 油
  • 50 克 薑, 切片
  • 15 根 乾辣椒, 切段
  • 80 克 蔥, 切段
  • 600 克 水
  • 50 克 辣豆瓣醬
  • 10 克 麻辣醬
  • 500 克 牛肉片
  • 100 克 蒜苗, 切斜片
  • ¼ 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1742 kJ / 416 kcal
Białko
23.7 g
Węglowodany
6.4 g
Tłuszcz
32.5 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy