
Urządzenia i Akcesoria
水煮牛肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭30 克
-
新鮮紅辣椒 切段1 根
-
油30 克
-
薑 切片50 克
-
乾辣椒 切段15 根
-
蔥 切段80 克
-
水600 克
-
辣豆瓣醬50 克
-
麻辣醬10 克
-
牛肉片500 克
-
蒜苗 切斜片100 克
-
鹽¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
416 kcal /
1742 kJ
Białko
23.7 g
Tłuszcz
32.5 g
Węglowodany
6.4 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

熱炒排行榜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan