Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 蒜頭
- 1 根 新鮮辣椒, 切段
- 30 克 油
- 50 克 薑, 切片
- 15 根 乾辣椒, 切段
- 80 克 蔥, 切段
- 600 克 水
- 50 克 辣豆瓣醬
- 10 克 麻辣醬
- 500 克 牛肉片
- 100 克 蒜苗, 切斜片
- ¼ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1742 kJ / 416 kcal
- Białko
- 23.7 g
- Węglowodany
- 6.4 g
- Tłuszcz
- 32.5 g
- Błonnik
- 3 g