Crêpes des îles

Crêpes des îles

4.7 58 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
10 portions

Składniki

La pâte à crêpe
  • de farine de blé
    150 g
  • de sucre en poudre
    80 g
  • d'huile de tournesol et un peu pour la cuisson
    40 g
  • de lait de coco
    300 g
  • œufs
    3
  • d'eau
    100 g
La garniture
  • d'ananas frais coupé en morceaux
    100 g
  • de cassonade
    70 g
  • de rhum blanc (opcjonalnie)
    20 g
  • de noix de coco râpée
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 251 kcal / 1054 kJ
Białko 4.3 g
Tłuszcz 13.4 g
Węglowodany 27.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...