Crêpes des îles

Crêpes des îles

4.7 59 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
10 portions

Składniki

La pâte à crêpe
  • 150 g de farine de blé
  • 80 g de sucre en poudre
  • 40 g d'huile de tournesol et un peu pour la cuisson
  • 300 g de lait de coco
  • 3 œufs
  • 100 g d'eau
La garniture
  • 100 g d'ananas frais coupé en morceaux
  • 70 g de cassonade
  • 20 g de rhum blanc (opcjonalnie)
  • 20 g de noix de coco râpée

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4.3 g
Kalorie 1054 kJ / 251 kcal
Tłuszcz 13.4 g
Węglowodany 27.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...