![Chocolat viennois Chocolat viennois](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/883AC926-E2B7-4916-A2F4-EAF17E7B812A/Derivates/A9221B5E-40DC-4D69-AE97-315FF9652ED6.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de lait demi-écrémé
- 240 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 3 jaunes d'œufs
- 6 c. à soupe de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 1 c. à soupe de cacao en poudre non sucré
- Wartości odżywcze
- na 1 tasse
- Kalorie
- 1504 kJ / 359 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 3 g