Urządzenia i Akcesoria
Chocolat viennois
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 tasses
Składniki
-
1000 g de lait demi-écrémé
-
240 g de chocolat noir détaillé en morceaux
-
3 jaunes d'œufs
-
6 c. à soupe de crème liquide, 30% m.g. min. très froide
-
1 c. à soupe de cacao en poudre non sucré
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 tasse
Białko
8 g
Kalorie
1504 kJ /
359 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Boissons chaudes
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Potion magique
40 min
Chocolat chaud
10 min
Café Disaronno
10 min
Chocolat chaud
10 min
Chocolat hot brandy
15 min
Milk-shake meringué
10 min
Pizza aux pommes de terre
1 godz. 30 min
Grog chocolat orange
10 min
Milkshake au brownie
40 min
Briochettes perdues au sirop d'érable
15 min
Jus d'orange, papaye et clou de girofle
10 min
Chocolat blanc chaud
15 min