Chocolat viennois

Chocolat viennois

3.3 22 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 tasses

Składniki

  • de lait demi-écrémé
    1000 g
  • de chocolat noir détaillé en morceaux
    240 g
  • jaunes d'œufs
    3
  • de crème liquide, 30% m.g. min. très froide
    6 c. à soupe
  • de cacao en poudre non sucré
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 tasse

Kalorie 359 kcal / 1504 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 32 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...