Urządzenia i Akcesoria
Chocolat viennois
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 tasses
Składniki
-
1000 g de lait demi-écrémé
-
240 g de chocolat noir détaillé en morceaux
-
3 jaunes d'œufs
-
6 c. à soupe de crème liquide, 30% m.g. min. très froide
-
1 c. à soupe de cacao en poudre non sucré
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 tasse
Białko
8 g
Kalorie
1504 kJ /
359 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Boissons chaudes
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Café brésilien
10 min
Chocolat chaud
10 min
Chocolat hot brandy
15 min
Milkshake cappuccino
10 min
Chocolat chaud
10 min
Café Disaronno
10 min
Junior banane fraise
10 min
Lait framboise banane
10 min
Boisson au lait de soja, fraises et amandes
3 godz.
Milkshake au caramel salé
25 min
Lait coco grenadine
10 min
Chocolat blanc chaud
15 min