Cornes de gazelle

Cornes de gazelle

4.6 150 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
25 pièces

Składniki

La pâte
  • de beurre coupé en morceaux
    80 g
  • de farine de blé
    200 g
  • le zeste d'un citron jaune
  • d'eau de fleur d'oranger
    60 g
La pâte d'amande
  • d'amandes émondées
    250 g
  • de sucre glace maison
    170 g
  • de cannelle en poudre
    2 c. à café
  • d'eau de fleur d'oranger
    50 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 137 kcal / 574 kJ
Białko 2.8 g
Tłuszcz 8.1 g
Węglowodany 13.2 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...