
Urządzenia i Akcesoria
Cornes de gazelle
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
25 pièces
Składniki
La pâte
-
de beurre coupé en morceaux80 g
-
de farine de blé200 g
-
le zeste d'un citron jaune
-
d'eau de fleur d'oranger60 g
La pâte d'amande
-
d'amandes émondées250 g
-
de sucre glace maison170 g
-
de cannelle en poudre2 c. à café
-
d'eau de fleur d'oranger50 g
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
137 kcal /
574 kJ
Białko
2.8 g
Tłuszcz
8.1 g
Węglowodany
13.2 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Escapade au Maroc vol. I
11 Przepisów
Francja
Francja