
Urządzenia i Akcesoria
豆豉鮮蚵
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
新鮮蚵仔 ,清水洗淨300 克
-
太白粉1 茶匙
-
水1400 克
-
薑 切塊10 克
-
蒜頭3 粒
-
新鮮紅辣椒 去籽,切段1 枝
-
蔭豆豉1 大匙
-
油20 克
-
米酒1 大匙
-
糖1 茶匙
-
醬油膏1 茶匙
-
辣豆瓣醬1 茶匙
-
蠔油1 茶匙
-
板豆腐 切塊(約1.5公分)300 克
-
青蔥 ,切成蔥花½ 根
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
206 kcal /
862 kJ
Białko
16.548 g
Tłuszcz
9.598 g
Węglowodany
12.034 g
Błonnik
1.083 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

一級棒海鮮料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan

舒心饗宴
24 Przepisy
Tajwan
Tajwan