
Urządzenia i Akcesoria
蔥油小卷
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 人份
Składniki
-
小卷 ,洗淨10 - 15 隻
-
薑 ,切絲,泡水瀝乾10 克
-
米酒1 大匙
-
醬油2 大匙
-
水 ,蒸煮用500 克
-
油3 大匙
-
蔥 ,切絲,泡水瀝乾2 枝
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
121 kcal /
506 kJ
Białko
8.896 g
Tłuszcz
7.794 g
Węglowodany
3.413 g
Błonnik
0.883 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

一級棒海鮮料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan