芹菜枸杞炒豆包
TM6 TM5

芹菜枸杞炒豆包

4.0 (4 oceny)

Składniki

  • 5 克 油
  • 10 克 嫩薑 ,切絲
  • 80 克 芹菜 ,切段(約5公分)
  • 200 克 炸豆包 ,切寬條(約1.5公分)
  • 10 克 水
  • ⅛ 茶匙 鹽
  • ⅛ 茶匙 糖
  • 1 茶匙 醬油
  • 1 大匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
991 kJ / 236.9 kcal
Białko
26.2 g
Węglowodany
7.6 g
Tłuszcz
11.4 g
Tłuszcz nasycony
2756.2 g
Błonnik
1.3 g
Sód
596.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy