Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 克 油
- 10 克 嫩薑 ,切絲
- 80 克 芹菜 ,切段(約5公分)
- 200 克 炸豆包 ,切寬條(約1.5公分)
- 10 克 水
- ⅛ 茶匙 鹽
- ⅛ 茶匙 糖
- 1 茶匙 醬油
- 1 大匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 991 kJ / 236.9 kcal
- Białko
- 26.2 g
- Węglowodany
- 7.6 g
- Tłuszcz
- 11.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2756.2 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 596.7 mg