
Urządzenia i Akcesoria
牛蒡野菇蓋飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 人份
Składniki
牛蒡野菇
-
油15 克
-
洋蔥 ,切絲100 克
-
牛蒡 ,去皮,切絲150 克
-
新鮮綜合菇類 ,去根部,剝散100 克
-
味醂15 克
-
米酒5 克
-
醬油20 克
-
水20 克
-
蛋 ,打散1 顆
蒸煮
-
水1200 克
-
白米200 克
-
蔥 (opcjonalnie) ,切蔥花15 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
593.6 kcal /
2481.4 kJ
Białko
16.2 g
Tłuszcz
11.2 g
Węglowodany
106.9 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
106.1 g
Sód
562.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

下班輕鬆煮
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan