Urządzenia i Akcesoria
牛蒡野菇蓋飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 人份
Składniki
牛蒡野菇
-
油15 克
-
洋蔥 切絲100 克
-
牛蒡 去皮,切絲150 克
-
新鮮綜合菇類 去根部,剝散100 克
-
味醂15 克
-
米酒5 克
-
醬油20 克
-
水20 克
-
蛋 打散1 顆
蒸煮
-
水1200 克
-
短梗米200 克
-
蔥 (opcjonalnie) 切蔥花15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
562.2 mg
Białko
16.2 g
Kalorie
2481.4 kJ /
593.6 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
106.1 g
Węglowodany
106.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
下班輕鬆煮
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan