牛蒡野菇蓋飯

牛蒡野菇蓋飯

4.3 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 人份

Składniki

牛蒡野菇
  • 15 克
  • 洋蔥 切絲
    100 克
  • 牛蒡 去皮,切絲
    150 克
  • 新鮮綜合菇類 去根部,剝散
    100 克
  • 味醂
    15 克
  • 米酒
    5 克
  • 醬油
    20 克
  • 20 克
  • 打散
    1 顆
蒸煮
  • 1200 克
  • 短梗米
    200 克
  • 蔥 (opcjonalnie) 切蔥花
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 562.2 mg
Białko 16.2 g
Kalorie 2481.4 kJ / 593.6 kcal
Tłuszcz 11.2 g
Błonnik 6.9 g
Tłuszcz nasycony 106.1 g
Węglowodany 106.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...