牛蒡野菇蓋飯
TM5 TM6

牛蒡野菇蓋飯

4.3 (3 oceny)

Składniki

牛蒡野菇

  • 15 克 油
  • 100 克 洋蔥 ,切絲
  • 150 克 牛蒡 ,去皮,切絲
  • 100 克 新鮮綜合菇類 ,去根部,剝散
  • 15 克 味醂
  • 5 克 米酒
  • 20 克 醬油
  • 20 克 水
  • 1 顆 蛋 ,打散

蒸煮

  • 1200 克 水
  • 200 克 白米
  • 15 克 蔥 ,切蔥花 (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2481.4 kJ / 593.6 kcal
Białko
16.2 g
Węglowodany
106.9 g
Tłuszcz
11.2 g
Tłuszcz nasycony
106.1 g
Błonnik
6.9 g
Sód
562.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy