Salsiccia e cardoncelli

Salsiccia e cardoncelli

3.6 45 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di cipolla
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio in camicia
  • 4 salsicce di maiale intere (500 g circa)
  • 50 g di vino bianco
  • 500 g di funghi cardoncello freschi puliti e a pezzi grandi
  • 100 g di pomodori a metà
  • 1 pizzico di sale + q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 480 kcal / 2008 kJ
Białko 24.3 g
Tłuszcz 41.2 g
Węglowodany 3.1 g
Błonnik 3.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...