Involtini di cotica al sugo

Involtini di cotica al sugo

4.5 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

Involtini
  • 4 pezzi di cotenna di maiale pulita (9x16 cm circa)
  • 4 pizzichi di sale
  • 16 pinoli
  • 24 pezzi di uvetta sultanina
  • 20 g di pecorino grattugiato
  • 1 spicchio di aglio senza anima e in quarti
  • 4 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 4 pizzichi di peperoncino piccante in polvere (opcjonalnie)
Sugo
  • 1 spicchio di aglio senza anima
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 800 g di passata di pomodoro
  • 200 g di acqua
  • 1 cucchiaini rasi di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 97.3 g
Kalorie 3949 kJ / 944 kcal
Tłuszcz 58.1 g
Błonnik 2.2 g
Węglowodany 8.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...