
Urządzenia i Akcesoria
Entrée : huîtres en écume de lard
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
2 portions
Składniki
-
de lait200 g
-
de lardons fumés50 g
-
de thym déshydraté1 pincée
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts5 pincées
-
de blancs de poireau coupés en tronçons100 g
-
huîtres4
-
d'eau300 g
-
de lard fumé2 tranches fines
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
150 kcal /
632 kJ
Białko
10.5 g
Tłuszcz
8.5 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saint-Valentin vol. I
10 Przepisów
Francja
Francja