
Urządzenia i Akcesoria
Verrines bretonnes au lait ribot
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
d'échalote coupée en deux60 g
-
de persil frais3 brins
-
d'eau300 g
-
de pommes de terre détaillées en cubes (2 cm env.)200 g
-
de lait ribot200 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de maquereaux fumés2 filets
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
107 kcal /
449 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
5.7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pomme de terre
10 Przepisów
Francja
Francja