Verrines bretonnes au lait ribot

Verrines bretonnes au lait ribot

4.3 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • d'échalote coupée en deux
    60 g
  • de persil frais
    3 brins
  • d'eau
    300 g
  • de pommes de terre détaillées en cubes (2 cm env.)
    200 g
  • de lait ribot
    200 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de maquereaux fumés
    2 filets

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 107 kcal / 449 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 5.7 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...