
Urządzenia i Akcesoria
Piquillos à la morue
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
d'oignons coupés en deux200 g
-
d'ail2 gousses
-
de morue dessalée300 g
-
d'huile d'olive35 g
-
de piment d'Espelette2 pincées
-
piquillos entiers, en conserve16
-
de farine de blé50 g
-
œufs battus2
-
de chapelure80 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
402 kcal /
1681 kJ
Białko
29.8 g
Tłuszcz
14.3 g
Węglowodany
38.8 g
Błonnik
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Balade Sud-Ouest
10 Przepisów
Francja
Francja