Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 300 g de morue dessalée
- 35 g d'huile d'olive
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 16 piquillos entiers, en conserve
- 50 g de farine de blé
- 2 œufs battus
- 80 g de chapelure
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1681 kJ / 402 kcal
- Białko
- 29.8 g
- Węglowodany
- 38.8 g
- Tłuszcz
- 14.3 g
- Błonnik
- 5.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Calamars vapeur à la catalane
35min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Pastilla d'agneau aux fruits secs
1 godz.
Calamars farcis au chorizo
1 godz. 10 min
Crabes farcis
1h 15 min.
Brandade de morue et persillade
50 min
Cotriade
1 godz.
Brandade de morue
24h 35min
Bouillabaisse
1h 15 min.
Mouclade
1 godz.
Moules à la basquaise
55 min
Moules à l'espagnole
50 min