Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi Carbonara with Peas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
bacon lardons120 g
-
olive oil10 g
-
frozen peas defrosted150 g
-
fresh gnocchi (see tip)500 g
-
boiling water250 g
-
double cream100 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
610 mg
Białko
18 g
Kalorie
1947 kJ /
466 kcal
Tłuszcz
26 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham Hock Potato Bake
35 min
Saffron Chicken Penne
30 min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Creamy Pea Pasta
25 min
One-pot Lemon, Basil and Ricotta Chicken Pasta
35 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Louisiana Rice and Shrimp
25 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min