Gnocchi Carbonara with Peas
TM6 TM5

Gnocchi Carbonara with Peas

3.6 (217 ocen)

Składniki

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 120 g bacon lardons
  • 10 g olive oil
  • 150 g frozen peas, defrosted
  • 500 g fresh gnocchi (see tip)
  • 250 g boiling water
  • 100 g double cream
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1947 kJ / 466 kcal
Białko
18 g
Węglowodany
39 g
Tłuszcz
26 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Sód
610 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy