Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi Carbonara with Peas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
bacon lardons120 g
-
olive oil10 g
-
frozen peas defrosted150 g
-
fresh gnocchi (see tip)500 g
-
boiling water250 g
-
double cream100 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
610 mg
Białko
18 g
Kalorie
1947 kJ /
466 kcal
Tłuszcz
26 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
1 godz.
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Tuna Pasta Bake
1 godz.
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Curry Noodles with Pork
45 min
Beef and Bean Enchiladas
40 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min