Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 120 g bacon lardons
- 10 g olive oil
- 150 g frozen peas, defrosted
- 500 g fresh gnocchi (see tip)
- 250 g boiling water
- 100 g double cream
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1947 kJ / 466 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Sód
- 610 mg
Alternatywne przepisy
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Saffron Chicken Penne
30min
Creamy Pea Pasta
25min
Ham Hock Potato Bake
35min
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
1 godz.
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1h 55 min