Gnocchi Carbonara with Peas

Gnocchi Carbonara with Peas

3.5 265 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • bacon lardons
    120 g
  • olive oil
    10 g
  • frozen peas defrosted
    150 g
  • fresh gnocchi (see tip)
    500 g
  • boiling water
    250 g
  • double cream
    100 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 610 mg
Białko 18 g
Kalorie 1947 kJ / 466 kcal
Tłuszcz 26 g
Tłuszcz nasycony 14 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...