Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Meatballs, Rice and Peppers
- 1 shallot, halved
- 1 garlic clove
- ½ bread roll, stale, soaked in water then squeezed out
- 600 g beef mince, broken in pieces
- 1 large egg
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
-
½
tsp dried marjoram
lub dried oregano - 1 tsp mustard
- 1200 g water
- 250 g long grain rice
- 600 g mixed peppers, cut in strips (1 cm)
Curry Sauce
- 40 g unsalted butter, soft
- 40 g plain flour
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 2 tsp curry powder
- 2 pinches ground black pepper
- 1 pinch sugar
- 10 g lemon juice
- 50 g double cream
- 50 g milk
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3420 kJ / 818 kcal
- Białko
- 39.9 g
- Węglowodany
- 69.9 g
- Tłuszcz
- 42.1 g
Alternatywne przepisy
Chicken Burger with Yoghurt Sauce
1 godz.
Meatballs with tomato sauce
45min
Spirulina Ice Cream
16 godz. 10 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1h 25min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Stuffed Christmas Chicken (Mexico)
2 godz. 10 min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 godz. 15 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Fish and Herb Parcel
35min