Urządzenia i Akcesoria
Versatile Chunky Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
mixed vegetables for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)350 - 400 g
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (2 cm)100 - 150 g
-
water (see tip)700 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
½ - 1 Tbsp soy sauce, to tastefine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
frozen green peasfrozen mixed vegetables (opcjonalnie)50 g
-
dried pasta, for soup (e.g. orzo), to taste60 - 80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
628.8 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
713 kJ /
170.4 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
24.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuscan Bean Soup
50 min
Leek and Potato Soup
40 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Vegetable Soup
35 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 min