Vegetable pasta sauce
TM6 TM5 TM31

Vegetable pasta sauce

4.2 ( 30 ocen )

Składniki

  • 100 g onions cut in halves
  • 1 garlic clove
  • 20 g olive oil
  • 60 g carrots cut in pieces
  • 300 g courgettes cut in pieces
  • 100 g button mushrooms cut in pieces
  • 500 g tinned chopped tomatoes or fresh tomatoes, cut in quarters
  • ½ tsp salt plus extra to taste
  • ¼ tsp ground black pepper adjust to taste
  • 1 tsp dried basil
  • 1 tsp butter
  • 8 fresh basil leaves torn in pieces
  • 1 - 2 Tbsp fresh parsley leaves only, chopped (opcjonalnie)
  • grated Parmesan cheese (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
121 kcal / 506 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
3.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy