Urządzenia i Akcesoria
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
couscous225 g
-
water boiling, according to packet instructions
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
red onion quartered30 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
25 g sultanasraisins25 g
-
unroasted cashew nuts, unsalted25 g
-
cooked chickpeas 1 x 400 g tin (drained weight approx. 240 g)1 tin
-
curry powder or to taste1 Tbsp
-
fresh coriander leaf roughly chopped, for garnishing1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.7 g
Kalorie
976 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Vegetarian Chilli
1 Std. 5 Min
Potato Curry
12 Std. 50 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 Min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 Min
Chick Pea Curry
35 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min