Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
TM6 TM5 TM31

Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad

3.5 (49 ocen)

Składniki

  • 225 g couscous
  • water, boiling, according to packet instructions
  • 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 30 g red onion, quartered
  • 120 g carrots, cut in pieces
  • 25 g raisins
    lub 25 g sultanas
  • 25 g unroasted cashew nuts, unsalted
  • 1 tin cooked chickpeas, 1 x 400 g tin (drained weight approx. 240 g)
  • 1 Tbsp curry powder, or to taste
  • 1 Tbsp fresh coriander leaves, roughly chopped, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
976 kJ / 233 kcal
Białko
8.7 g
Węglowodany
40 g
Tłuszcz
4.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy