Urządzenia i Akcesoria
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
couscous225 g
-
water boiling, according to packet instructions
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
red onion quartered30 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
25 g sultanasraisins25 g
-
unroasted cashew nuts, unsalted25 g
-
cooked chickpeas 1 x 400 g tin (drained weight approx. 240 g)1 tin
-
curry powder or to taste1 Tbsp
-
fresh coriander leaf roughly chopped, for garnishing1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.7 g
Kalorie
976 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice Salad with Vegetables
45min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Dukkah Lamb Meatballs with Quinoa and Yoghurt Sauce
40min
Chickpea Soup with Spinach
40min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Savoury Flapjacks
45min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min