Urządzenia i Akcesoria
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
couscous225 g
-
water boiling, according to packet instructions
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
red onion quartered30 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
25 g sultanasraisins25 g
-
unroasted cashew nuts, unsalted25 g
-
cooked chickpeas 1 x 400 g tin (drained weight approx. 240 g)1 tin
-
curry powder or to taste1 Tbsp
-
fresh coriander leaf roughly chopped, for garnishing1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.7 g
Kalorie
976 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Garlic and White Bean Stew
50min
Cauliflower "Couscous" Salad
10min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30min
White Bean Salad
5min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30min
Chick Pea Curry
35min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min