Urządzenia i Akcesoria
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
fresh parsley leaves10 g
-
onions quartered50 g
-
black olives pitted50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
beef mince500 g
Pasta and Sauce
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil plus 1 Tbsp for frying15 g
-
water1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
dried spaghetti350 g
-
crème fraîche80 g
-
cherry tomatoes halved200 g
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36.5 g
Kalorie
3110 kJ /
743 kcal
Tłuszcz
34.8 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 godz.
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 godz. 20 min
Chicken Étouffée
45 min
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min
Egg Fried Rice
35 min