Kheer with Dark Chocolate Topping
TM6 TM5

Kheer with Dark Chocolate Topping

3.4 (11 ocen)

Składniki

Kheer

  • 500 g whole milk
  • 70 g basmati rice, soaked in warm water for 1 hour, then rinsed thoroughly
  • 100 g granulated sugar
  • ½ tsp ground cardamom
  • 50 g mandarin segments, roughly chopped

Dark Chocolate Topping

  • 75 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
  • 10 g granulated sugar
  • 250 g milk
  • 10 g cornflour
  • 1 medium egg
  • 10 g unsalted butter

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1146 kJ / 274 kcal
Białko
6.2 g
Węglowodany
38.1 g
Tłuszcz
10.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy